Dan toch een vierde ‘Toy Story’?

© Disney Pixar

In een interview heeft hoofdrolspeler Tom Hanks zijn mond voorbij gepraat. De succesvolle franchise zou dan toch niet ten einde zijn.

Tom Hanks is momenteel bezig aan de promotie van zijn nieuwe film ‘Larry Crowne’, en een journalist van de BBC vroeg hem of er eventueel plannen zijn voor een nieuw avontuur voor Cowboy Woody (Hanks) en Buzz Lightyear (Tim Allen). “Ik denk van wel, ja”, antwoordde de acteur. “Ze werken er nu aan.”

Animatiestudio Pixar en moederbedrijf Disney lieten nog niets officieels weten. Een vierde ‘Toy Story’ zou voor veel mensen als een grote verrassing komen. Het einde van de derde film gaf namelijk de indruk dat het verhaal volledig afgesloten was. Het creatieve team achter ‘Toy Story 3’ liet toen ook verstaan dat er geen plannen waren voor een vervolg.

Een mogelijke ‘Toy Story 4’ zal, als het er al van komt, nog wel een tijdje op zich laten wachten. Onlangs gaf Pixar vrij dat hun vijftiende film op 27 november 2013 in de zalen komt, maar van dit project is nog niet eens de titel bekend. Daarvoor kunnen we eerst genieten van ‘Cars 2’, volgende zomer van avonturenfilm ‘Brave’ en het jaar daarna van ‘Monsters University’, het vervolg op ‘Monsters Inc.’.

De eerste drie ‘Toy Story’-films brachten wereldwijd bijna twee miljard dollar op, en waren ook een gigantische hit bij de critici. ‘Toy Story 3’ was bij de laatste Oscaruitreiking zelfs genomineerd voor ‘Beste film’. (MD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content