Christian Bale ontzettend gegeerd in Hollywood

De Britse acteur Christian Bale heeft de wereld aan zijn voeten liggen. Na Terrence Malick, Darren Aronofsky, Michael Mann, Scott Cooper en Clint Eastwood laat nu ook Spike Lee weten graag samen te werken met de ‘Batman’-ster.

Binnen drie maanden worden de opnames van ‘The Dark Knight Rises’, het sluitstuk van Christopher Nolans ‘Batman’-trilogie, afgerond. Het ziet er overigens niet naar uit dat hoofdrolspeler Christian Bale daarna in een zwart gat zal vallen. Verscheidene regisseurs steken namelijk hun voorkeur voor een samenwerking met Bale voor hun nieuwste film niet onder stoelen of banken.

‘Black Swan’-regisseur Darren Aronofsky wil de Britse acteur strikken voor zijn nieuwste project ‘Noah’. Maar ook Clint Eastwood heeft zijn oog laten vallen op Christian Bale. Hij ziet de ‘Batman’-acteur graag spelen in zijn musical ‘A Star is Born’, een derde remake van de gelijknamige muziekfilm uit 1937, met Beyoncé in de hoofdrol. De geruchten doen eveneens de ronde dat Bale gecast is in Michael Manns ‘Gold’, een drama over speculanten. Daarnaast ziet ook de Amerikaanse acteur en ‘Crazy Heart’-regisseur Scott Cooper Bale wel zitten als hoofdrolspeler in zijn nieuwste project ‘Out of the Furnance’. Eerder deze week raakte eveneens bekend dat de beroemde regisseur Terrence Mallick de acteur gecast heeft voor zijn nieuwe film; een nieuwtje dat voorlopig nog niet bevestigd werd. Tot slot staat er nog een kaper op de kust: ‘Do The Right Thing’-regisseur Spike Lee zoekt nog een schurk voor zijn remake van ‘Oldboy’.

Welke rollen de acteur nu precies zal aannemen en welke niet, zullen we vermoedelijk pas weten wanneer de productie van ‘The Dark Knight Rises’ is afgerond. Naast die nieuwe ‘Batman’-film zal Bale volgend jaar ook te zien zijn ’13 Flowers of Nanjing’, een Chinese productie over het bloedbad van Nanjing in 1937.

(NM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content