Charlie Sheen een maand achter de tralies

Charlie Sheen (Platoon, Wall Street) vliegt voor dertig dagen de cel in. Hij werd aangeklaagd wegens huiselijk geweld tegen zijn vrouw Brooke Mueller Sheen.

Charlie Sheen verdwijnt voor een maand achter de tralies. De Amerikaanse acteur (Platoon, Wall Street) is aangeklaagd wegens huiselijk geweld tegen zijn vrouw Brooke Mueller Sheen afgelopen Kerst, maar heeft nu een akkoord bereikt over zijn straf.

Sheen heeft besloten om op 7 juni in de rechtbank schuldig te pleiten, waarna hij rechtstreeks dertig dagen de cel in vliegt. Twee weken geleden tekende de acteur nog een contract van 60 miljoen dollar met Warner Bros. voor twee nieuwe jaargangen van zijn huidige tv-serie Two and a Half Men. De opnames van het volgende seizoen beginnen in augustus, dus door het akkoord met de rechtbank te aanvaarden, kan Sheen de opnames zoals gepland verder zetten.

De Sheens zijn overigens nog steeds ‘aan hun huwelijk aan het werken’, zij het halftijds in afkickklinieken en halftijds in aparte huizen. De twee kregen rond Kerstmis slaande ruzie, waarna Brooke Mueller haar echtgenoot aanklaagde wegens mishandeling, iets dat Sheen gedurende lange tijd ontkende.

De acteur doet een cameo in Wall Street 2: Money Never Sleeps, de opvolger van zijn succes uit 1987, dit najaar in de zalen. De trailer:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Sanne Jehoul

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content