Caroline Strubbe met nieuwe langspeelfilm naar Toronto

“I’m the same I’m an other”, de tweede film van Caroline Strubbe, is geselecteerd voor het Toronto International Film Festival in september. De prent wordt er voor het eerst vertoond.

“I’m the same I’m an other”, de nieuwe langspeelfilm van Caroline Strubbe, is geselecteerd voor het Toronto International Film Festival.

Caroline Strubbes tweede langspeelfilm komt aan bod in het Wavelengths programma waar de focus ligt op gedurfde, visionaire en autonome stemmen van de hedendaagse film. ‘Deze selectie geeft me terug ‘geloof”’, zegt Caroline Strubbe in een eerste reactie. ‘Geloof dat sommige beslissingsnemers nog
risico’s durven nemen.’

I’m the same I’m an other is de innerlijke reis van een man en een jong meisje samen op de vlucht. Op een vrachtboot richting het Verenigd Koninkrijk komt hun gemeenschappelijke verleden aan het licht. De twee duiken onder in een klein appartement aan de Engelse kust en gaan op zoek naar de grenzen van elkaars gevoelswereld.

De film is het tweede deel in een drieluik en vormt het vervolg op ‘Lost Persons Area’, dat in 2009 in première ging. In de hoofdrollen zien we opnieuw Kimke Desart en Zoltán Miklós Hajdu.

Het Toronto International Film Festival vindt plaats van 5 tot 15 september. De film verschijnt in de Belgische bioscoopzalen op 23 oktober.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content