Bullock en Reynolds herenigd in Most Wanted

Na het succes van The Proposal zijn Sandra Bullock en Ryan Reynolds binnenkort weer samen op het witte doek te zien, in de actiekomedie Most Wanted.

Na het succes van The Proposal zijn Sandra Bullock en Ryan Reynolds één van de populairste filmkoppels van Tinseltown, en dat heeft geleid tot een nieuwe samenwerking op het grote scherm: Most Wanted, een actiekomedie die ook de rest van de The Proposal-cast herenigt, zoals regisseuse Anne Fletcher en scenarioschrijver Peter Chiarelli. Filmstudio Disney wordt evenwel ingeruild voor Universal Studios, omdat die eerste verkiest zich enkel op familiefilms te richten.

In Most Wanted is Bullock een verdachte die onder begeleiding van FBI-agent Reynolds naar de rechtzaal wordt getransporteerd, maar de twee worden in een hinderlaag gelokt en moeten samen op de vlucht. Wanneer de opnames beginnen is niet bekend, maar het zal ten vroegste eind dit jaar of begin volgend jaar zijn, aangezien de cast en crew momenteel nog bezig zijn met andere projecten.

De film is Bullocks eerste sinds ze begin dit jaar een Oscar won (voor The Blind Side) en scheidde van haar man Jesse James.

Sanne Jehoul

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content