‘Binnenkort kent iedereen Matthias Schoenaerts’

Ook de London Evening Standard steekt de loftrompet over de Vlaamse acteur. ‘Was 2011 het grote doorbraakjaar van Oscarwinnaar Jean Dujardin, dan is het dit jaar aan Schoenaerts’, zegt de Britse krant.

London Evening Standard is onder de indruk van de acteerprestaties van Matthias Schoenaerts in ‘De Rouille et d’os’ van Jacques Audiard. De outsiderromance waarin hij schittert naast de Française Marion Cotillard werd tijdens het recente Filmfestival van Londen bekroond tot beste film, en is volgens de Britse krant een van de meest anticiperende films van het najaar.

‘Het ziet er naar uit dat Cotillard een Oscarnominatie mag verwachten. Maar Schoenaerts moet niet onderdoen en kan iedereen verrassen’, klinkt het. ‘Hij zal niet langer Europa’s bestbewaarde geheim blijven.’

De krant gaat nog een stapje verder: ‘Als 2011 het doorbraakjaar van Oscarwinnaar Jean Dujardin was, dan is het dit jaar aan Matthias Schoenaerts.’ (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content