Ben Affleck is de nieuwe Batman

© Reuters

Ben Affleck zal in de huid kruipen van Batman in alweer een nieuwe film over de superheld. De 41-jarige Oscarwinnaar zal aan de zijde spelen van Superman in een megablockbuster die beide figuren zal opvoeren.

Ben Affleck zal in de huid kruipen van Batman in alweer een nieuwe film over de superheld. De 41-jarige Oscarwinnaar zal aan de zijde spelen van Superman in een megablockbuster die beide figuren zal opvoeren. Dat heeft Warner Bros. laten weten.

De kogel is door de kerk: Ben Affleck, 41 intussen, zal de fameuze vleermuiscape aantrekken voor de superheldenfilm die in de zomer van 2015 in de zalen verschijnt. Het wordt het vervolg op ‘Man Of Steel’, de laatste Supermanproductie die eerder dit jaar bij ons te zien was. Het nieuwste deel van de beroemde franchise was een schot in de roos: het bracht het meeste op van alle Supermanfilms tot nu toe.

Zack Snyder, de regisseur van de nieuwe superheldenprent, ziet in Affleck ‘een interessant tegengewicht voor Superman’. “Hij is ouder en wijzer dan Clark Kent en een doorwinterde misdaadbestrijder die zichtbaar littekens meedraagt”, aldus de ‘300’-regisseur.

Christian Bale, die jarenlang de rol van Batman speelde, was de figuur een beetje moe gespeeld en had aan Snyder laten weten dat hij het niet meer zag zitten. De film ‘The Man of Steel II’ wordt in 2015 in de zalen verwacht. In deze prent worden de twee grootste striphelden aller tijden, Superman (net als in ‘Man Of Steel’ op gespeeld door de Britse acteur Henry Cavill) en Batman, samengebracht. (Belga/LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content