Bekijk de trailer van ‘Transcendence’ met Johnny Depp

De trailer van ‘Transcendence’ – het regiedebuut van Wally Pfister – is online beschikbaar. De aankomende sciencefiction thriller met Johnny Depp en Morgan Freeman komt uit in april.

In ‘Transcendence’ maakt Wally Fister zijn eerste beurt als regisseur. De bekende Amerikaanse cameraman werd al gelauwerd voor zijn werk in ‘Batman Begins’, ‘The Prestige’ en ‘Inception’. Met ‘Transcendence’ vertelt hij het verhaal van Will Caster (Johnny Depp), een invloedrijke onderzoeker op het gebied van kunstmatige intelligentie. Zijn informatie dreigt echter verloren te gaan na een aanslag op hem door terroristen die tegen de technologie zijn. Zijn echtgenote Evelyn (Rebecca Hall) en vriend Max (Paul Bettany) besluiten hierop Wills brein te uploaden in een door hem ontworpen computersysteem. Maar dat is niet zonder gevaar.

‘Transcendence’ is mogelijk een van de (voorlopig) laatste projecten van Johnny Depp. Vorige zomer kondigde hij aan dat hij eraan denkt om te stoppen met acteren. “Dat zal niet direct gebeuren”, zei hij. “Maar dat moment ligt waarschijnlijk niet al te ver in de toekomst. Op een bepaald moment ga je nadenken en als je alle dialogen die je bijvoorbeeld per jaar uitspreekt optelt, dan realiseer je je dat je meer geschreven woorden hebt uitgesproken dan eigen woorden, en dan lijkt dat een idiote optie voor een mens.” (MM)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content