Bekijk de eerste trailer van ‘The Loft’, met Matthias Schoenaerts

The Loft. Met Matthias Schoenaerts. © gf

‘The Loft’, Erik Van Looy’s langverwachte Amerikaanse remake van zijn fenomenale hit ‘Loft’, heeft een eerste trailer. Op 14 oktober opent het Film Fest Gent met de Engelstalige thriller.

Op dinsdag 14 oktober opent het Film Fest Gent met ‘The Loft’, Erik Van Looy’s langverwachte Amerikaanse remake van het fenomenaal succesvolle ‘Loft’ van Bart De Pauw en Erik Van Looy. Een dag later kunt u de thriller met onder meer Matthias Schoenaerts zien in de Vlaamse filmzalen.

‘Gentlemen, welcome to the loft’, begint de eerste trailer die werd vrijgegeven. De verhaallijnen bleven uiteraard intact (zelfs de conversaties lijken identiek): vijf getrouwde mannen die in het geheim een loft delen waar ze hun minnaressen ontvangen. Op een ochtend wordt daar een lijk van een jonge vrouw aangetroffen.

Schoenaerts speelt opnieuw de rol van Filip, zoals in de Vlaamse versie. De andere hoofdrollen zijn voor Karl Urban (‘Star Trek Into Darkness’), James Marsden (‘X-Men’), Wentworth Miller (‘Prison Break’) en Eric Stonestreet (‘Modern Family’). Bekijk de trailer.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content