Bekijk de eerste beelden van ‘De Premier’, nieuwe thriller van Erik Van Looy

Koen De Bouw in 'De Premier'. © /

De opnames van de nieuwe film van Erik Van Looy – met Koen De Bouw in de rol van de premier – zijn afgerond. Dit is de eerste teasertrailer.

‘Het was mijn droom om een soort James Bond-film te maken en ik meen dat we daarin geslaagd zijn’, zegt Erik Van Looy in een communiqué. ‘Volgens mij zullen we eindigen met een thriller die nog spannender en verrassender is dan De Zaak Alzheimer en Loft.’ De regisseur heeft het over zijn fonkelnieuwe film De ‘Premier’, waarvan de opnames net achter de rug zijn. Dit zijn de eerste beelden.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In De Premier wordt de Belgische eerste minister – vertolkt door Koen De Bouw – op weg naar een belangrijke ontmoeting ontvoerd. Ook zijn vrouw en kinderen worden gegijzeld. Hij kan ze enkel terugzien indien hij de persoon die hij later die dag zal ontmoeten, vermoordt. Die persoon is de president van de Verenigde Staten. ‘Wat begon als een veelbelovende dag ontaardt in een ware nachtmerrie en emotionele rollercoaster’, klinkt het nog in de aankondiging.

In de aftiteling verschijnen naast De Bouw ook Tine Reymer, Charlotte Vandermeersch, Stijn van Opstal, Dirk Roofthooft en Wim Willaert. Het scenario is van de hand van Erik Van Looy en Carl Joos met de medewerking van Robin Pront. ‘De Premier’ komt uit op 26 oktober. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content