‘Behind The Candelabra’ is slotfilm op Filmfestival Gent

‘Behind The Candelabra’ van Steven Soderbergh, over het flamboyante leven van pianovirtuoos Liberace, zal de 40ste editie van het Gentse filmfestival afsluiten.

“Behind The Candelabra” van Steven Soderbergh zal het 40ste Film Fest Gent afsluiten. De film wordt weliswaar getoond op vrijdag 18 oktober, de voorlaatste dag van het festival. Dat laat de organisatie weten.

In “Behind The Candelabra” gunt Soderbergh een blik achter het leven van Liberace, een flamboyante ster die Las Vegas in de jaren zeventig op zijn kop zette met virtuoos pianospel, charisma en een extravagante levensstijl. Michael Douglas vertolkt de uit glitter en mascara opgetrokken showpianist en Matt Damon kruipt in de huid van de véél jongere minnaar, chauffeur en bodyguard Scott Thorson.

De slotfilm wordt op 18 oktober om 20 uur in Kinepolis Gent getoond, met aansluitend een afterparty in Marty’s Bar (benedenfoyer Kinepolis Gent). Tickets voor de film met afterparty zijn te koop vanaf 27 september op filmfestival.be. “Behind The Candelabra” is vanaf 30 oktober te zien in de Belgische bioscoopzalen. (Belga/DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content