Beach Boys-musicalfilm in de maak

Filmstudio 20th Century Fox werkt aan een film rond de muziek van The Beach Boys. Het wordt geen biopic, maar een musicalfilm à la ‘Mamma Mia!’.

20th Century Fox gaat een vooralsnog titelloze film over The Beach Boys produceren, na een heftige strijd met platenmaatschappij Universal. Het belooft geen biografische prent te worden, maar een musicalfilm in de stijl van ‘Mamma Mia!’, een film die gebaseerd is op de muziek van ABBA.

Susannah Grant – scenariste van de nog te verschijnen musicalfilm ‘Burlesque’, met Cher en Christina Aguillera – is verantwoordelijk voor het script. Producers van dienst zijn Craig Zadan en Neil Meron – bekend van de musical ‘Hairspray’ – en acteur John Stamos, die tijdelijk met The Beach Boys tourde en ook te zien is in hun clip van ‘Kokomo’.

Welke acteurs op de affiche zullen prijken, waar de film over zal gaan en wanneer hij zal verschijnen, is nog niet bekend.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Michael Ilegems

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content