Ashton Kutcher kruipt in de huid van Steve Jobs

Volgens het Amerikaanse showbizzblad Variety neemt Ashton Kutcher de rol van Steve Jobs voor zijn rekening in de allereerste film over de revolutionaire computerman.

De biopic over Steve Jobs zal onafhankelijk geproduceerd worden door Joshua Michael Stern en belicht de levensjaren van Jobs waarin hij het schopte van eigenzinnige hippie tot mede-oprichter van Apple. En van het moment dat Jobs uit het bedrijf wordt gezet, tot zijn comeback. De opnames gaan in mei van start.

Volgens het bekende entertainmentvakblad Variety zal acteur Ashton Kutcher rol van Jobs zal spelen. De laatste films waarin de comedy-acteur opdook, waren New Year’s Eve en de romantische komedie No Strings Attached. Kutcher is voorlopig druk in de weer met de populaire sitcom ‘Two and a Half Men’ waarin hij een van de hoofdrollen vertolkt. Hij is ook bekend van zijn huwelijk met de zestien jaar oudere actrice Demi Moore.

Sony Pictures gaat ook een biopic over de Apple-oprichter uitbrengen, en baseert zich daarbij op de officiële biografie van Walter Isaacson. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content