Mortal Kombat X

Mortal Kombat klopte nog nooit zo raak als in deze tiende uitgave van de legendarische knokkerscontest. Wij mogen maar liefst vijf stuks van Mortal Kombat X weggeven, 3 x voor PlayStation 4 en 2 x Xbox One. Op uw teerbeminde smoel!

The Neon Judgement

The Neon Judgement klapt dit jaar definitief de synthesizers dicht. Later dit jaar volgen nog ­afscheidsconcerten, nu is er al Time Capsule (1980-2015), een zeer gelimiteerde box (slechts 500 stuks) met een verzamel-cd en -lp, een dvd met de documentaire 2010A1984, een single van de grootste Leuvense cultclassic ever - Factory Walk - en een 10 inch met covers van onder meer Kashmir en Venus in Furs. Wij mogen 1 exemplaar weggeven, en voor wie naast die hoofdprijs grijpt, zijn er nog 5 T-shirts en 2 polo's te geef. Neem uw maat!

Putrock

In Beringen kunt u op 8+9 mei naar het passend getitelde Putrock, met onder veel meer The Van Jets, Tout Va Bien, Steak Number Eight en Kamagurka. Wij mogen 10 duotickets en 2 vipduotickets weggeven. Die is gek, is die!

A Pigeon Sat on a Branch...

Voluit A Pigeon Sat on a Branch Reflecting on Existence, ook wel bekend als de recentste winnaar van de Gouden Leeuw in Venetië. Het prijsbeest van regisseur Roy Andersson - eigenlijk gaat deze zwarte ­komedie over twee handelsreizigers in ­carnavalsgadgets - wordt op 5/5 vanuit de Gentse Sphinx officieel in de Belgische bioscopen gelost door de deskundige duivenmelker Patrick ­Duynslaegher. Wij mogen 25 duotickets ­weggeven. Gent: helder, goed zicht, zwakke noordooster, lossing vanaf 20 uur.

Mortal Kombat XMortal Kombat klopte nog nooit zo raak als in deze tiende uitgave van de legendarische knokkerscontest. Wij mogen maar liefst vijf stuks van Mortal Kombat X weggeven, 3 x voor PlayStation 4 en 2 x Xbox One. Op uw teerbeminde smoel! The Neon JudgementThe Neon Judgement klapt dit jaar definitief de synthesizers dicht. Later dit jaar volgen nog ­afscheidsconcerten, nu is er al Time Capsule (1980-2015), een zeer gelimiteerde box (slechts 500 stuks) met een verzamel-cd en -lp, een dvd met de documentaire 2010A1984, een single van de grootste Leuvense cultclassic ever - Factory Walk - en een 10 inch met covers van onder meer Kashmir en Venus in Furs. Wij mogen 1 exemplaar weggeven, en voor wie naast die hoofdprijs grijpt, zijn er nog 5 T-shirts en 2 polo's te geef. Neem uw maat!PutrockIn Beringen kunt u op 8+9 mei naar het passend getitelde Putrock, met onder veel meer The Van Jets, Tout Va Bien, Steak Number Eight en Kamagurka. Wij mogen 10 duotickets en 2 vipduotickets weggeven. Die is gek, is die!A Pigeon Sat on a Branch...Voluit A Pigeon Sat on a Branch Reflecting on Existence, ook wel bekend als de recentste winnaar van de Gouden Leeuw in Venetië. Het prijsbeest van regisseur Roy Andersson - eigenlijk gaat deze zwarte ­komedie over twee handelsreizigers in ­carnavalsgadgets - wordt op 5/5 vanuit de Gentse Sphinx officieel in de Belgische bioscopen gelost door de deskundige duivenmelker Patrick ­Duynslaegher. Wij mogen 25 duotickets ­weggeven. Gent: helder, goed zicht, zwakke noordooster, lossing vanaf 20 uur.