Focus trakteert: win festival- en filmtickets, games en albums

© gf
Tobias Cobbaert

Win games van Mortal Kombat, festivaltickets voor Putrock (Beringen), albums van The Neon Judgement en filmtickets.

Mortal Kombat X

Mortal Kombat klopte nog nooit zo raak als in deze tiende uitgave van de legendarische knokkerscontest. Wij mogen maar liefst vijf stuks van Mortal Kombat X weggeven, 3 x voor PlayStation 4 en 2 x Xbox One. Op uw teerbeminde smoel!

The Neon Judgement

The Neon Judgement klapt dit jaar definitief de synthesizers dicht. Later dit jaar volgen nog ­afscheidsconcerten, nu is er al Time Capsule (1980-2015), een zeer gelimiteerde box (slechts 500 stuks) met een verzamel-cd en -lp, een dvd met de documentaire 2010A1984, een single van de grootste Leuvense cultclassic ever – Factory Walk – en een 10 inch met covers van onder meer Kashmir en Venus in Furs. Wij mogen 1 exemplaar weggeven, en voor wie naast die hoofdprijs grijpt, zijn er nog 5 T-shirts en 2 polo’s te geef. Neem uw maat!

Putrock

In Beringen kunt u op 8+9 mei naar het passend getitelde Putrock, met onder veel meer The Van Jets, Tout Va Bien, Steak Number Eight en Kamagurka. Wij mogen 10 duotickets en 2 vipduotickets weggeven. Die is gek, is die!

A Pigeon Sat on a Branch…

Voluit A Pigeon Sat on a Branch Reflecting on Existence, ook wel bekend als de recentste winnaar van de Gouden Leeuw in Venetië. Het prijsbeest van regisseur Roy Andersson – eigenlijk gaat deze zwarte ­komedie over twee handelsreizigers in ­carnavalsgadgets – wordt op 5/5 vanuit de Gentse Sphinx officieel in de Belgische bioscopen gelost door de deskundige duivenmelker Patrick ­Duynslaegher. Wij mogen 25 duotickets ­weggeven. Gent: helder, goed zicht, zwakke noordooster, lossing vanaf 20 uur.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content