De serie gaat onder meer in op de aantijging van seksueel misbruik van zijn adoptiedochter Dylan. De regisseur zou haar op 7-jarige leeftijd hebben aangerand, iets wat Allen altijd heeft ontkend. Ook zal er aandacht worden besteed aan de relatie van Allen met Farrows aangenomen dochter Soon-Yi Previn, zijn huidige vrouw.

De serie is gemaakt aan de hand van onder meer rechtbankdocumenten, politiebewijs en nooit eerder vertoond materiaal. Ook komen er exclusieve interviews aan bod met Dylan Farrow, haar broer Ronan Ferrow, Mia Farrow en andere betrokkenen. De regie is in handen van Kirby Dick en Amy Ziering.

'Allen v. Farrow' is vanaf 21 februari te zien op HBO Max.

De serie gaat onder meer in op de aantijging van seksueel misbruik van zijn adoptiedochter Dylan. De regisseur zou haar op 7-jarige leeftijd hebben aangerand, iets wat Allen altijd heeft ontkend. Ook zal er aandacht worden besteed aan de relatie van Allen met Farrows aangenomen dochter Soon-Yi Previn, zijn huidige vrouw. De serie is gemaakt aan de hand van onder meer rechtbankdocumenten, politiebewijs en nooit eerder vertoond materiaal. Ook komen er exclusieve interviews aan bod met Dylan Farrow, haar broer Ronan Ferrow, Mia Farrow en andere betrokkenen. De regie is in handen van Kirby Dick en Amy Ziering. 'Allen v. Farrow' is vanaf 21 februari te zien op HBO Max.