HBO brengt docuserie over misbruikbeschuldigingen Woody Allen uit

© iStock

De Amerikaanse streamingdienst HBO Max komt met een documentaireserie waarin onder meer de beschuldigingen van seksueel misbruik door regisseur Woody Allen centraal staan. Het online-entertainmentbedrijf gaf vrijdag een voorproefje van de vierdelige serie, getiteld ‘Allen v. Farrow’.

De serie gaat onder meer in op de aantijging van seksueel misbruik van zijn adoptiedochter Dylan. De regisseur zou haar op 7-jarige leeftijd hebben aangerand, iets wat Allen altijd heeft ontkend. Ook zal er aandacht worden besteed aan de relatie van Allen met Farrows aangenomen dochter Soon-Yi Previn, zijn huidige vrouw.

De serie is gemaakt aan de hand van onder meer rechtbankdocumenten, politiebewijs en nooit eerder vertoond materiaal. Ook komen er exclusieve interviews aan bod met Dylan Farrow, haar broer Ronan Ferrow, Mia Farrow en andere betrokkenen. De regie is in handen van Kirby Dick en Amy Ziering.

Allen v. Farrow: Official Teaser | HBOHBOhttps://www.youtube.com/user/HBOvideo1132001.0YouTubehttps://www.youtube.com/360480https://i.ytimg.com/vi/okFP4iQrfu8/hqdefault.jpg

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Allen v. Farrow’ is vanaf 21 februari te zien op HBO Max.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content