De twee finalisten voor de felgegeerde Wrapper-job zijn bekendgemaakt tijdens de weekendochtendshow 'Ketnet king size': Sien Wijnants, de 22-jarige jongedame met de rode haren, en Sander Gillis, met zijn 20 jaar de jongste van alle Wrapper-kandidaten. Zij zullen onderling 'uitvechten' wie de uiteindelijk winnaar wordt en zich een jaar lang wrapper mag noemen. Het waren de Ketnetters zelf die, samen met de jury - Tatyana Beloy, Tom De Cock en Sofie Van Mol - en de vaste wrappers, de knoop doorhakten.

De twee finalisten krijgen nu een week lang de tijd om een groots feest te organiseren in hun gemeente. Voor Sien is dat in Kessel-Lo, voor Sander Sint-Martens-Latem. Hoe de zaken verlopen, kunnen de Ketnetters dagelijks op tv vanaf 18.40u volgen. Zondag 28 oktober is het dan D-Day. Vanaf 8.20 u wordt de finale uitgezonden op de beeldbuis. De winnaar die per televoting gekozen wordt, mag meteen de hele dag aan elkaar wrappen. (DB)

De twee finalisten voor de felgegeerde Wrapper-job zijn bekendgemaakt tijdens de weekendochtendshow 'Ketnet king size': Sien Wijnants, de 22-jarige jongedame met de rode haren, en Sander Gillis, met zijn 20 jaar de jongste van alle Wrapper-kandidaten. Zij zullen onderling 'uitvechten' wie de uiteindelijk winnaar wordt en zich een jaar lang wrapper mag noemen. Het waren de Ketnetters zelf die, samen met de jury - Tatyana Beloy, Tom De Cock en Sofie Van Mol - en de vaste wrappers, de knoop doorhakten.De twee finalisten krijgen nu een week lang de tijd om een groots feest te organiseren in hun gemeente. Voor Sien is dat in Kessel-Lo, voor Sander Sint-Martens-Latem. Hoe de zaken verlopen, kunnen de Ketnetters dagelijks op tv vanaf 18.40u volgen. Zondag 28 oktober is het dan D-Day. Vanaf 8.20 u wordt de finale uitgezonden op de beeldbuis. De winnaar die per televoting gekozen wordt, mag meteen de hele dag aan elkaar wrappen. (DB)