Sien of Sander wordt de nieuwe Ketnet-wrapper

Wrapper-kandidaten Sien en Sander zitten in de ultieme finaleweek en moeten onderling uitmaken wie de nieuwe presentator van het jongerenprogramma op Ketnet wordt.

De twee finalisten voor de felgegeerde Wrapper-job zijn bekendgemaakt tijdens de weekendochtendshow ‘Ketnet king size’: Sien Wijnants, de 22-jarige jongedame met de rode haren, en Sander Gillis, met zijn 20 jaar de jongste van alle Wrapper-kandidaten. Zij zullen onderling ‘uitvechten’ wie de uiteindelijk winnaar wordt en zich een jaar lang wrapper mag noemen. Het waren de Ketnetters zelf die, samen met de jury – Tatyana Beloy, Tom De Cock en Sofie Van Mol – en de vaste wrappers, de knoop doorhakten.

De twee finalisten krijgen nu een week lang de tijd om een groots feest te organiseren in hun gemeente. Voor Sien is dat in Kessel-Lo, voor Sander Sint-Martens-Latem. Hoe de zaken verlopen, kunnen de Ketnetters dagelijks op tv vanaf 18.40u volgen. Zondag 28 oktober is het dan D-Day. Vanaf 8.20 u wordt de finale uitgezonden op de beeldbuis. De winnaar die per televoting gekozen wordt, mag meteen de hele dag aan elkaar wrappen. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content