In het filmpje met de titel 'House of Bricks' wordt gealludeerd op verhaal van de wolf en de drie geitjes. Aan het woord is Francis Underwolf, een verwijzing naar Frank Underwood, het hoofdpersonage in de reeks.

Opvallend aan de parodie is dat de imitator op een heel clevere en subtiele manier de manier van spreken van Kevin Spacey heeft weten te vatten.

Bekijk hier de video:

Officiële trailer van Seizoen 3

Deze ochtend heeft Netflix ook de trailer van het derde seizoen online gezet. Die kan je hier bekijken. De officiële release is voor vrijdag.

Vorige week was er al een lek, toen de reeks een half uur lang te bekijken was, en toen weer offline werd gehaald.

Of het echt om een lek ging, of om een goed uitgedraaide promostunt, is nog niet helemaal duidelijk.

Bekijk hier de trailer van het derde seizoen:

In het filmpje met de titel 'House of Bricks' wordt gealludeerd op verhaal van de wolf en de drie geitjes. Aan het woord is Francis Underwolf, een verwijzing naar Frank Underwood, het hoofdpersonage in de reeks. Opvallend aan de parodie is dat de imitator op een heel clevere en subtiele manier de manier van spreken van Kevin Spacey heeft weten te vatten.Bekijk hier de video:Deze ochtend heeft Netflix ook de trailer van het derde seizoen online gezet. Die kan je hier bekijken. De officiële release is voor vrijdag. Vorige week was er al een lek, toen de reeks een half uur lang te bekijken was, en toen weer offline werd gehaald. Of het echt om een lek ging, of om een goed uitgedraaide promostunt, is nog niet helemaal duidelijk. Bekijk hier de trailer van het derde seizoen: