'Komen Eten' heeft binnenkort een nieuwe stem. Herman Verbruggen gaat de culinaire vaardigheden van de kandidaten van Komen Eten voorzien van commentaar (en misschien meer). Hij vervangt Iwein Segers die opnieuw volop voor de podiumplanken kiest als stand-up comedian.

Voor de 51-jarige Verbruggen, die sinds jaar en dag het mooie weer maakt bij FC De Kampioenen, is het zijn eerste job bij VIER. Hij moet het programma nieuw leven inblazen, zo blijkt. 'We zullen met hem een aantal nieuwigheden uittesten voor het nieuwe seizoen', meldt Kristof Demasure van Vier.

Segers was sinds 2012 aan de slag voor het programma, waar hij oorspronkelijk bij de kandidaten thuis 'op reportage' ging. Na tegenvallende kijkcijfers besloot VIER om hem van het scherm te halen - hij zou te saai zijn en zijn grappen zouden niet aanslaan. 'Komen eten' ging verder met de 'onzichtbare stem' van de komiek. Nu is de samenwerking stopgezet en wordt hij vervangen door een andere komiek.

'Komen Eten' heeft binnenkort een nieuwe stem. Herman Verbruggen gaat de culinaire vaardigheden van de kandidaten van Komen Eten voorzien van commentaar (en misschien meer). Hij vervangt Iwein Segers die opnieuw volop voor de podiumplanken kiest als stand-up comedian. Voor de 51-jarige Verbruggen, die sinds jaar en dag het mooie weer maakt bij FC De Kampioenen, is het zijn eerste job bij VIER. Hij moet het programma nieuw leven inblazen, zo blijkt. 'We zullen met hem een aantal nieuwigheden uittesten voor het nieuwe seizoen', meldt Kristof Demasure van Vier.Segers was sinds 2012 aan de slag voor het programma, waar hij oorspronkelijk bij de kandidaten thuis 'op reportage' ging. Na tegenvallende kijkcijfers besloot VIER om hem van het scherm te halen - hij zou te saai zijn en zijn grappen zouden niet aanslaan. 'Komen eten' ging verder met de 'onzichtbare stem' van de komiek. Nu is de samenwerking stopgezet en wordt hij vervangen door een andere komiek.