Herman Verbruggen aan de slag bij Vier

Herman Verbruggen in FC De Kampioenen © vrt

Herman Verbruggen, beter bekend als Marckske in FC De Kampioenen, gaat aan de slag bij VIER. Hij vervangt Iwein Segers als commentator bij het kookprogramma ‘Komen eten’.

‘Komen Eten’ heeft binnenkort een nieuwe stem. Herman Verbruggen gaat de culinaire vaardigheden van de kandidaten van Komen Eten voorzien van commentaar (en misschien meer). Hij vervangt Iwein Segers die opnieuw volop voor de podiumplanken kiest als stand-up comedian.

Voor de 51-jarige Verbruggen, die sinds jaar en dag het mooie weer maakt bij FC De Kampioenen, is het zijn eerste job bij VIER. Hij moet het programma nieuw leven inblazen, zo blijkt. ‘We zullen met hem een aantal nieuwigheden uittesten voor het nieuwe seizoen’, meldt Kristof Demasure van Vier.

Segers was sinds 2012 aan de slag voor het programma, waar hij oorspronkelijk bij de kandidaten thuis ‘op reportage’ ging. Na tegenvallende kijkcijfers besloot VIER om hem van het scherm te halen – hij zou te saai zijn en zijn grappen zouden niet aanslaan. ‘Komen eten’ ging verder met de ‘onzichtbare stem’ van de komiek. Nu is de samenwerking stopgezet en wordt hij vervangen door een andere komiek.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content