'Quiz me quick' draait rond vijf sympathieke underdogs die elkaar door een toevallige speling van het lot leren kennen tijdens een caféquiz. Ze doen het tot hun eigen verbazing zó goed dat ze zich naar de absolute top willen quizzen en de selectie willen halen voor de belangrijkste quiz in Vlaanderen: de Superprestige.

De tocht lijkt veel zwaarder dan gedacht, waardoor ze in de meest onverwachte situaties terechtkomen.

'Quiz me quick', geregisseerd door Jan Matthys, volgt de successen van vijf mannen die iets willen betekenen in het leven. De hoofdrollen worden gespeeld door Nick (Wietse Tanghe), Roger (Dirk Van Dijck), Luc (Tom Audenaert), Armand (Jos Verbist) en Lennon (Pieter Piron).

De reeks loopt vanaf zondag 21 oktober tien weken lang op Eén, en was in het voorjaar te zien op betaalzender Prime (zie trailer). Bart De Pauw, de bedenker, was de man achter onder andere Buiten De Zone, Het Geslacht De Pauw, De Mol, Schalkse Ruiters en Loft. (DB)

'Quiz me quick' draait rond vijf sympathieke underdogs die elkaar door een toevallige speling van het lot leren kennen tijdens een caféquiz. Ze doen het tot hun eigen verbazing zó goed dat ze zich naar de absolute top willen quizzen en de selectie willen halen voor de belangrijkste quiz in Vlaanderen: de Superprestige. De tocht lijkt veel zwaarder dan gedacht, waardoor ze in de meest onverwachte situaties terechtkomen.'Quiz me quick', geregisseerd door Jan Matthys, volgt de successen van vijf mannen die iets willen betekenen in het leven. De hoofdrollen worden gespeeld door Nick (Wietse Tanghe), Roger (Dirk Van Dijck), Luc (Tom Audenaert), Armand (Jos Verbist) en Lennon (Pieter Piron). De reeks loopt vanaf zondag 21 oktober tien weken lang op Eén, en was in het voorjaar te zien op betaalzender Prime (zie trailer). Bart De Pauw, de bedenker, was de man achter onder andere Buiten De Zone, Het Geslacht De Pauw, De Mol, Schalkse Ruiters en Loft. (DB)