Fictiereeks ‘Quiz me quick’ van Bart De Pauw voorgesteld

‘Quiz me quick’, de nieuwe fictiereeks van Bart De Pauw, loopt vanaf 21 oktober tien weken lang op Eén. De reeks liep eerder in première op de betaalzender Prime.

‘Quiz me quick’ draait rond vijf sympathieke underdogs die elkaar door een toevallige speling van het lot leren kennen tijdens een caféquiz. Ze doen het tot hun eigen verbazing zó goed dat ze zich naar de absolute top willen quizzen en de selectie willen halen voor de belangrijkste quiz in Vlaanderen: de Superprestige.

De tocht lijkt veel zwaarder dan gedacht, waardoor ze in de meest onverwachte situaties terechtkomen.

‘Quiz me quick’, geregisseerd door Jan Matthys, volgt de successen van vijf mannen die iets willen betekenen in het leven. De hoofdrollen worden gespeeld door Nick (Wietse Tanghe), Roger (Dirk Van Dijck), Luc (Tom Audenaert), Armand (Jos Verbist) en Lennon (Pieter Piron).

De reeks loopt vanaf zondag 21 oktober tien weken lang op Eén, en was in het voorjaar te zien op betaalzender Prime (zie trailer). Bart De Pauw, de bedenker, was de man achter onder andere Buiten De Zone, Het Geslacht De Pauw, De Mol, Schalkse Ruiters en Loft. (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content