Als 'De Trainer' geeft stand-upper Piet De Praitere ('Etienne met het open verhemelte', 'Dikke Gilbert de la Tourette') wekelijks 'voetballes' via YouTube.

De gedreven coach maakt op een komische manier duidelijk hoe je een doelpunt viert, of een potje tafelvoetbal speelt - allemaal te bekijken op PietDePraitere.be.

In de meest recente aflevering meent hij dat de beslissing van de FIFA om Rusland het WK van 2018 te laten organiseren een vergissing was!

De Praitere won in '94 de voorloper van alle stand-up comedy wedstrijden: De Groote Prijs W.P Stutjes', georganiseerd door Studio Brussel. Je zou hem ook kunnen kennen van zijn avondvullende comedyshows, waarin hij onder meer de typetjes 'Etienne met het open verhemelte' en 'Dikke Gilbert de la Tourette' neerzette. Of van zijn VT4-programma 'Navond Vlaanderen', en zijn optredens als presentator van onder meer Humo's Rock Rally en de allereerste Humo's Comedy Cup.

Bekijk een fragment uit een show van De Praitere:

Michael Ilegems

Als 'De Trainer' geeft stand-upper Piet De Praitere ('Etienne met het open verhemelte', 'Dikke Gilbert de la Tourette') wekelijks 'voetballes' via YouTube. De gedreven coach maakt op een komische manier duidelijk hoe je een doelpunt viert, of een potje tafelvoetbal speelt - allemaal te bekijken op PietDePraitere.be. In de meest recente aflevering meent hij dat de beslissing van de FIFA om Rusland het WK van 2018 te laten organiseren een vergissing was! De Praitere won in '94 de voorloper van alle stand-up comedy wedstrijden: De Groote Prijs W.P Stutjes', georganiseerd door Studio Brussel. Je zou hem ook kunnen kennen van zijn avondvullende comedyshows, waarin hij onder meer de typetjes 'Etienne met het open verhemelte' en 'Dikke Gilbert de la Tourette' neerzette. Of van zijn VT4-programma 'Navond Vlaanderen', en zijn optredens als presentator van onder meer Humo's Rock Rally en de allereerste Humo's Comedy Cup. Bekijk een fragment uit een show van De Praitere: Michael Ilegems