Op maandag 25 augustus worden naar jaarlijkse gewoonte de prestigieuze Emmy Awards, de Oscars van de (Amerikaanse) televisie, uitgereikt. Ter aankondiging van de ceremonie circuleert een hilarisch filmpje met het fameuze Breaking Bad-duo Bryan Cranston-Aaron Paul en Seinfeld-actrice Julia Louis-Dreyfus. In de sketch getiteld 'Barely Legal Pawn' wil Dreyfus haar Emmy die ze won voor haar rol als Elaine Benes in de komisch reeks, van de hand doen om een eiland te kopen. Maar de deal in de Pawn Shop van de Jackson-brothers draait (uiteraard) iets anders uit.

De Emmy Awards worden dit jaar voor de 66ste keer toegekend. Dat gebeurt naar loffelijke traditie op een gala in Los Angeles, op 25 augustus. Vorig jaar was 'The Newsroom' de grote Emmy-winnaar. Deze keer behoren 'House of Cards' en 'True Detective' tot de grote favorieten. Bryan Cranston en partner in crime Aaron Paul maken kans op hun respectievelijke vierde en derde onderscheiding. (DB)

Op maandag 25 augustus worden naar jaarlijkse gewoonte de prestigieuze Emmy Awards, de Oscars van de (Amerikaanse) televisie, uitgereikt. Ter aankondiging van de ceremonie circuleert een hilarisch filmpje met het fameuze Breaking Bad-duo Bryan Cranston-Aaron Paul en Seinfeld-actrice Julia Louis-Dreyfus. In de sketch getiteld 'Barely Legal Pawn' wil Dreyfus haar Emmy die ze won voor haar rol als Elaine Benes in de komisch reeks, van de hand doen om een eiland te kopen. Maar de deal in de Pawn Shop van de Jackson-brothers draait (uiteraard) iets anders uit.De Emmy Awards worden dit jaar voor de 66ste keer toegekend. Dat gebeurt naar loffelijke traditie op een gala in Los Angeles, op 25 augustus. Vorig jaar was 'The Newsroom' de grote Emmy-winnaar. Deze keer behoren 'House of Cards' en 'True Detective' tot de grote favorieten. Bryan Cranston en partner in crime Aaron Paul maken kans op hun respectievelijke vierde en derde onderscheiding. (DB)