Breaking Bad-duo verenigd in hilarisch promofilmpje voor Emmy Awards (Video)

Bryan Cranston en Aaron Paul © gf

Ter aankondiging van de Emmy Awards circuleert een hilarisch filmpje met het Breaking Bad-duo Bryan Cranston-Aaron Paul en Seinfeld-actrice Julia Louis-Dreyfus. Bekijk ‘Barely Legal Pawn’.

Op maandag 25 augustus worden naar jaarlijkse gewoonte de prestigieuze Emmy Awards, de Oscars van de (Amerikaanse) televisie, uitgereikt. Ter aankondiging van de ceremonie circuleert een hilarisch filmpje met het fameuze Breaking Bad-duo Bryan Cranston-Aaron Paul en Seinfeld-actrice Julia Louis-Dreyfus. In de sketch getiteld ‘Barely Legal Pawn’ wil Dreyfus haar Emmy die ze won voor haar rol als Elaine Benes in de komisch reeks, van de hand doen om een eiland te kopen. Maar de deal in de Pawn Shop van de Jackson-brothers draait (uiteraard) iets anders uit.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De Emmy Awards worden dit jaar voor de 66ste keer toegekend. Dat gebeurt naar loffelijke traditie op een gala in Los Angeles, op 25 augustus. Vorig jaar was ‘The Newsroom’ de grote Emmy-winnaar. Deze keer behoren ‘House of Cards’ en ‘True Detective’ tot de grote favorieten. Bryan Cranston en partner in crime Aaron Paul maken kans op hun respectievelijke vierde en derde onderscheiding. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content