Dat maakte zijn bedrijf Hekwerk bekend.

Afgelopen donderdag werd hij ook al onwel op het podium van theater De Willem in Papendrecht. Twee artsen onderzochten hem ter plekke en stelden vast dat er niets ernstigs aan de hand was. Toch was de cabaretier niet in staat verder te spelen. In het ziekenhuis is Van 't Hek verder onderzocht, maar daar werd de oorzaak niet achterhaald. De cabaretier mocht dezelfde avond weer naar huis.

Hartritme

Nu het opnieuw mis is gegaan, heeft het impresariaat besloten de tournee uit te stellen. "Het medisch onderzoek naar de oorzaak wordt vanzelfsprekend voortgezet", aldus Hekwerk. "Onze excuses voor eventuele ongemakken en alvast dank voor uw begrip".

De Nederlandse cabaretier zou de volgende maanden in Nederland optreden. Vanaf april staan een aantal voorstellingen in Vlaanderen op het programma.

Eerder was bekend dat de cabaretier een afwijking aan zijn hart heeft - 'posturale hypotensie' - die betekent, volgens De Telegraaf, dat zijn bloeddruk lager wordt en hij hartritmestoornissen krijgt. Dat gaf eerder problemen, maar die waren, dacht men, onder controle.

(Belga/RR)

Dat maakte zijn bedrijf Hekwerk bekend.Afgelopen donderdag werd hij ook al onwel op het podium van theater De Willem in Papendrecht. Twee artsen onderzochten hem ter plekke en stelden vast dat er niets ernstigs aan de hand was. Toch was de cabaretier niet in staat verder te spelen. In het ziekenhuis is Van 't Hek verder onderzocht, maar daar werd de oorzaak niet achterhaald. De cabaretier mocht dezelfde avond weer naar huis. Nu het opnieuw mis is gegaan, heeft het impresariaat besloten de tournee uit te stellen. "Het medisch onderzoek naar de oorzaak wordt vanzelfsprekend voortgezet", aldus Hekwerk. "Onze excuses voor eventuele ongemakken en alvast dank voor uw begrip". De Nederlandse cabaretier zou de volgende maanden in Nederland optreden. Vanaf april staan een aantal voorstellingen in Vlaanderen op het programma.Eerder was bekend dat de cabaretier een afwijking aan zijn hart heeft - 'posturale hypotensie' - die betekent, volgens De Telegraaf, dat zijn bloeddruk lager wordt en hij hartritmestoornissen krijgt. Dat gaf eerder problemen, maar die waren, dacht men, onder controle.(Belga/RR)