Het is de eerste keer dat België een voorronde organiseert van de befaamde breakdancecompetitie. De winnaar van het evenement plaatst zich voor de Europese kwalificatiewedstrijd in Rotterdam. De finale vindt plaats in de Braziliaanse grootstad Rio De Janeiro.

Het is de vierde keer dat het officieuze wereldkampioenschap breakdance georganiseerd wordt. Bij Red Bull BC One Cypher nemen deelnemers het tegen elkaar op in battles. Een vakjury bepaalt de winnaar van elke battle totdat er een iemand overblijft.

De Belgische voorronde vindt plaats in 'De Studio' in Antwerpen - het voormalige Studio Herman Teirlinck. Op 1 mei strijden de zestien Belgische finalisten voor een plaats op de kwalificatiewedstrijd in Rotterdam. De jury -bestaande uit drie breakdancers- wordt aangevoerd door Roxrite: de uittredende wereldkampioen.

Alle info over het evenement vind je HIER. (BW)

Het is de eerste keer dat België een voorronde organiseert van de befaamde breakdancecompetitie. De winnaar van het evenement plaatst zich voor de Europese kwalificatiewedstrijd in Rotterdam. De finale vindt plaats in de Braziliaanse grootstad Rio De Janeiro. Het is de vierde keer dat het officieuze wereldkampioenschap breakdance georganiseerd wordt. Bij Red Bull BC One Cypher nemen deelnemers het tegen elkaar op in battles. Een vakjury bepaalt de winnaar van elke battle totdat er een iemand overblijft. De Belgische voorronde vindt plaats in 'De Studio' in Antwerpen - het voormalige Studio Herman Teirlinck. Op 1 mei strijden de zestien Belgische finalisten voor een plaats op de kwalificatiewedstrijd in Rotterdam. De jury -bestaande uit drie breakdancers- wordt aangevoerd door Roxrite: de uittredende wereldkampioen. Alle info over het evenement vind je HIER. (BW)