'Only One', het wiegeliedje dat Kanye West in samenwerking met Paul McCartney creëerde voor zijn dochter North heeft nu ook een videoclip. Regisseur Spike Jonze koos voor de kenmerkende home-videostijl uit zijn vroegere skateboarddagen en shootte Kanye die North liefdevol beschermt tegen de regen in een drassig, verlaten veld.

Fans reageren met gemengde gevoelens op dit intieme onderonsje; waar sommigen "so many feels!"(sic) blokletteren, bieden anderen Yeezy dan weer hun diensten en hun iPhonecamera aan "om het volgende keer beter te doen".

Kanye liet de clip voor het eerst op de wereld los tijdens een aflevering van de talkshow Ellen. In diezelfde show vertelde hij DeGeneres hoezeer het vaderschap hem veranderd heeft. "Ik denk dat ik een beter persoon ben door haar. Ik heb nu iets waarvoor ik nu niet alleen dapper moet zijn om te verdedigen wat ik wil doen voor de mensheid, maar ook een reden om mezelf en mijn familie te beschermen", aldus Zijne Bescheidenheid. "Ik heb in het verleden dingen gedaan waar sommigen nogal negatief op reageerden, terwijl ik in feite voor een tank sprong om andere mensen of op zekere wijze ook cultuur te beschermen. Daar komt nu nog eens een gezin bij."

Deze liefdevolle clip maakt in ieder geval de latente kindermishandeling die gepaard gaat met je kind 'North West' te noemen een beetje goed.

'Only One', het wiegeliedje dat Kanye West in samenwerking met Paul McCartney creëerde voor zijn dochter North heeft nu ook een videoclip. Regisseur Spike Jonze koos voor de kenmerkende home-videostijl uit zijn vroegere skateboarddagen en shootte Kanye die North liefdevol beschermt tegen de regen in een drassig, verlaten veld. Fans reageren met gemengde gevoelens op dit intieme onderonsje; waar sommigen "so many feels!"(sic) blokletteren, bieden anderen Yeezy dan weer hun diensten en hun iPhonecamera aan "om het volgende keer beter te doen". Kanye liet de clip voor het eerst op de wereld los tijdens een aflevering van de talkshow Ellen. In diezelfde show vertelde hij DeGeneres hoezeer het vaderschap hem veranderd heeft. "Ik denk dat ik een beter persoon ben door haar. Ik heb nu iets waarvoor ik nu niet alleen dapper moet zijn om te verdedigen wat ik wil doen voor de mensheid, maar ook een reden om mezelf en mijn familie te beschermen", aldus Zijne Bescheidenheid. "Ik heb in het verleden dingen gedaan waar sommigen nogal negatief op reageerden, terwijl ik in feite voor een tank sprong om andere mensen of op zekere wijze ook cultuur te beschermen. Daar komt nu nog eens een gezin bij." Deze liefdevolle clip maakt in ieder geval de latente kindermishandeling die gepaard gaat met je kind 'North West' te noemen een beetje goed.