VIDEO: Kanye West met dochter in clip ‘Only One’

Kanye West creëerde samen met regisseur Spike Jonze een intieme clip die de sfeer van het wiegeliedje goed weergeeft.

‘Only One’, het wiegeliedje dat Kanye West in samenwerking met Paul McCartney creëerde voor zijn dochter North heeft nu ook een videoclip. Regisseur Spike Jonze koos voor de kenmerkende home-videostijl uit zijn vroegere skateboarddagen en shootte Kanye die North liefdevol beschermt tegen de regen in een drassig, verlaten veld.

Fans reageren met gemengde gevoelens op dit intieme onderonsje; waar sommigen “so many feels!”(sic) blokletteren, bieden anderen Yeezy dan weer hun diensten en hun iPhonecamera aan “om het volgende keer beter te doen”.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Kanye liet de clip voor het eerst op de wereld los tijdens een aflevering van de talkshow Ellen. In diezelfde show vertelde hij DeGeneres hoezeer het vaderschap hem veranderd heeft. “Ik denk dat ik een beter persoon ben door haar. Ik heb nu iets waarvoor ik nu niet alleen dapper moet zijn om te verdedigen wat ik wil doen voor de mensheid, maar ook een reden om mezelf en mijn familie te beschermen”, aldus Zijne Bescheidenheid. “Ik heb in het verleden dingen gedaan waar sommigen nogal negatief op reageerden, terwijl ik in feite voor een tank sprong om andere mensen of op zekere wijze ook cultuur te beschermen. Daar komt nu nog eens een gezin bij.”

Deze liefdevolle clip maakt in ieder geval de latente kindermishandeling die gepaard gaat met je kind ‘North West’ te noemen een beetje goed.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content