De verdachte, Eric Holder, is opgepakt in Bellflower, een voorstad van LA. Hij werd maandag geïdentificeerd op basis van bewakingsbeelden.

Nipsey Hussle, die 33 jaar werd, werd neergeschoten voor zijn kledingwinkel. Twee anderen raakten daarbij gewond. Het hoofd van de politie van LA, Michel Moore, zegt dat de misdaad te maken zou hebben met een persoonlijk conflict tussen beide mannen.

Er zou geen rechtstreeks verband zijn met lokale bendes. Die hypothese werd eerst onderzocht omdat Nipsey Hussle lid was van de bende van de 'Crips'.

De verdachte, Eric Holder, is opgepakt in Bellflower, een voorstad van LA. Hij werd maandag ge√Įdentificeerd op basis van bewakingsbeelden. Nipsey Hussle, die 33 jaar werd, werd neergeschoten voor zijn kledingwinkel. Twee anderen raakten daarbij gewond. Het hoofd van de politie van LA, Michel Moore, zegt dat de misdaad te maken zou hebben met een persoonlijk conflict tussen beide mannen. Er zou geen rechtstreeks verband zijn met lokale bendes. Die hypothese werd eerst onderzocht omdat Nipsey Hussle lid was van de bende van de 'Crips'.