De Gents-New Yorkse zangeres Trixie Whitley heeft op 27 mei een videoclip gelanceerd voor haar single 'Breathe You In My Dreams'. Het resultaat is een sober zwart-wit filmpje, waarin Whitley en een onbekende man de hoofdrol spelen.

De clip werd online geplaats via Vogue.com, en is het werk van de New Yorkse regisseur en fotograaf Matthu Placek, die eerder al de video voor Whitley's 'A Thousand Thieves' maakte.

'Breathe You In My Dreams' is terug te vinden op Whitley's langverwachte debuutplaat 'Fourth Corner, die verscheen begin 2013 en heel wat positieve kritieken wereldwijd in ontvangst mocht nemen. Onder andere Beyoncé gaf aan een grote fan te zijn van Whitley. (JD)

De Gents-New Yorkse zangeres Trixie Whitley heeft op 27 mei een videoclip gelanceerd voor haar single 'Breathe You In My Dreams'. Het resultaat is een sober zwart-wit filmpje, waarin Whitley en een onbekende man de hoofdrol spelen. De clip werd online geplaats via Vogue.com, en is het werk van de New Yorkse regisseur en fotograaf Matthu Placek, die eerder al de video voor Whitley's 'A Thousand Thieves' maakte. 'Breathe You In My Dreams' is terug te vinden op Whitley's langverwachte debuutplaat 'Fourth Corner, die verscheen begin 2013 en heel wat positieve kritieken wereldwijd in ontvangst mocht nemen. Onder andere Beyoncé gaf aan een grote fan te zijn van Whitley. (JD)