Met een exclusief concert van de Amerikaanse pianiste en singer-songwriter Tori Amos en meer dan veertig nieuwe namen maakt de Lokerse Feesten haar festivalaffiche compleet.

De Belgische elektropopband Oscar and The Wolf krijgt op 6 augustus de eer het podium met Tori Amos te delen. Het festival op de Grote Kaai kondigt verder ook The Van Jets en Tourist Lemc aan voor 8 augustus, op die dag zullen de reeds eerder aangekondigde toppers Chic ft. Nile Rodgers en Giorgio Moroder spelen.

Op 3, 6 en 7 augustus openen respectievelijk Het Zesde Metaal, Tout Va Bien en Safi & Spreej de festiviteiten. Tot slot is ook de affiche voor het indoortechnofestival "Red Bull Elektropedia Room" compleet. De 41e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van 31 juli tot en met 9 augustus. De voorverkoop is gestart: meer info. (Belga)

Met een exclusief concert van de Amerikaanse pianiste en singer-songwriter Tori Amos en meer dan veertig nieuwe namen maakt de Lokerse Feesten haar festivalaffiche compleet. De Belgische elektropopband Oscar and The Wolf krijgt op 6 augustus de eer het podium met Tori Amos te delen. Het festival op de Grote Kaai kondigt verder ook The Van Jets en Tourist Lemc aan voor 8 augustus, op die dag zullen de reeds eerder aangekondigde toppers Chic ft. Nile Rodgers en Giorgio Moroder spelen. Op 3, 6 en 7 augustus openen respectievelijk Het Zesde Metaal, Tout Va Bien en Safi & Spreej de festiviteiten. Tot slot is ook de affiche voor het indoortechnofestival "Red Bull Elektropedia Room" compleet. De 41e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van 31 juli tot en met 9 augustus. De voorverkoop is gestart: meer info. (Belga)