Barman schrijft momenteel aan zijn tweede film, plant op korte termijn een nieuwe plaat van zijn jazzband TaxiWars en zoekt een vervanger voor gitarist Mauro Pawlowski met het oog op een doorstart van dEUS. 'Ik moest dus wel grote schoonmaak houden', aldus Barman. 'En CJ ook, met alle dromen en plannen die hij nog heeft. Dit is een soort eliminatie, ja. Reculer pour mieux sauter.'

Van Summer's Here tot Singing Man

In 2003 maakte Magnus zijn entree met Summer's Here, de theme song van Tom Barmans debuutfilm Any Way the Wind Blows. Een jaar later verscheen het eerste full album The Body Gave You Everything en speelde het duo dj-sets op onder meer Rock Werchter en Pukkelpop.

Tweede plaat Where Neon Goes to Die, met daarop de singles Singing Man (met Tom Smith van Editors) en Puppy (met Tim Vanhamel van Millionaire), kwam tien jaar later uit. Magnus doorkruiste er heel Europa mee, dit keer als een liveband bestaande uit gitarist Vanhamel, toetsenist Joris Caluwaerts (Stuff.) en drummer Christophe Claeys (ex-Balthazar).

Ep en afscheidstournee

Met Look at Us Now, woensdagochtend in première te horen op Studio Brussel, hebben Barman en Bolland nu een nieuwe single klaar. Het is de voorloper van een gelijknamige, op 24/11 te verschijnen ep, die straks op 8/12 nog gevolgd wordt door een best of-verzamelaar. En in 2018 vragen ze hun publiek via een reeks afscheidsconcerten een laatste keer ten dans.

Barman schrijft momenteel aan zijn tweede film, plant op korte termijn een nieuwe plaat van zijn jazzband TaxiWars en zoekt een vervanger voor gitarist Mauro Pawlowski met het oog op een doorstart van dEUS. 'Ik moest dus wel grote schoonmaak houden', aldus Barman. 'En CJ ook, met alle dromen en plannen die hij nog heeft. Dit is een soort eliminatie, ja. Reculer pour mieux sauter.' In 2003 maakte Magnus zijn entree met Summer's Here, de theme song van Tom Barmans debuutfilm Any Way the Wind Blows. Een jaar later verscheen het eerste full album The Body Gave You Everything en speelde het duo dj-sets op onder meer Rock Werchter en Pukkelpop. Tweede plaat Where Neon Goes to Die, met daarop de singles Singing Man (met Tom Smith van Editors) en Puppy (met Tim Vanhamel van Millionaire), kwam tien jaar later uit. Magnus doorkruiste er heel Europa mee, dit keer als een liveband bestaande uit gitarist Vanhamel, toetsenist Joris Caluwaerts (Stuff.) en drummer Christophe Claeys (ex-Balthazar).Met Look at Us Now, woensdagochtend in première te horen op Studio Brussel, hebben Barman en Bolland nu een nieuwe single klaar. Het is de voorloper van een gelijknamige, op 24/11 te verschijnen ep, die straks op 8/12 nog gevolgd wordt door een best of-verzamelaar. En in 2018 vragen ze hun publiek via een reeks afscheidsconcerten een laatste keer ten dans.