The Drums werd bekend toen Volkswagen het nummer 'Let's Go Surfing' koos voor een reclamefilmpje. Nu heeft de band een nieuw album klaar, Portamento, dat uitkomt op twaalf september.

Om de release te promoten, lanceerde de groep een bijhorende webtelevisiereeks op hun YouTubekanaal, Visiomento. Elke dinsdag verschijnt er een nieuwe webisode. Op het programma staan liveperformances van de nieuwe nummers en interviews met de bandleden. Bekijk de eerste aflevering hieronder.

Op vijftien september speelt The Drums in de Botanique, maar dat concert is al een tijdje uitverkocht.

(TS)

The Drums werd bekend toen Volkswagen het nummer 'Let's Go Surfing' koos voor een reclamefilmpje. Nu heeft de band een nieuw album klaar, Portamento, dat uitkomt op twaalf september.Om de release te promoten, lanceerde de groep een bijhorende webtelevisiereeks op hun YouTubekanaal, Visiomento. Elke dinsdag verschijnt er een nieuwe webisode. Op het programma staan liveperformances van de nieuwe nummers en interviews met de bandleden. Bekijk de eerste aflevering hieronder.Op vijftien september speelt The Drums in de Botanique, maar dat concert is al een tijdje uitverkocht.(TS)