Het is geen alledaags beeld: zanger Stromae -echte naam Paul Van Haver- die straalbezopen door Brussel dwaalt om 8u 's ochtends. Enkele fans herkenden de Brusselse hiphopartiest en legden hem dan maar vast op de gevoelige plaat. Kort daarna waren er op Youtube al filmpjes terug te vinden waarin de stomdronken 28-jarige zanger te zien was.

Op 27 mei echter werd alles duidelijk. De singer-songwriter lanceerde die dag namelijk de videoclip van zijn nieuwe single 'Formidable', en gebruikte daarvoor de beelden van de "ladderzatte" ochtend. Daarin zijn ook enkele politieagenten te zien die de zanger herkennen, en hem vragen "of hij een zware nacht achter de rug heeft" en "of ze hem naar huis moeten brengen."

"Formidable" zal terug te vinden zijn op Stromaes nieuwe langspeler die later dit jaar wordt verwacht. Van Haver is bekend van eerdere hits als 'Te Quiero', 'Alors On Danse' en 'Peace or Violence'. (JD)

Het is geen alledaags beeld: zanger Stromae -echte naam Paul Van Haver- die straalbezopen door Brussel dwaalt om 8u 's ochtends. Enkele fans herkenden de Brusselse hiphopartiest en legden hem dan maar vast op de gevoelige plaat. Kort daarna waren er op Youtube al filmpjes terug te vinden waarin de stomdronken 28-jarige zanger te zien was. Op 27 mei echter werd alles duidelijk. De singer-songwriter lanceerde die dag namelijk de videoclip van zijn nieuwe single 'Formidable', en gebruikte daarvoor de beelden van de "ladderzatte" ochtend. Daarin zijn ook enkele politieagenten te zien die de zanger herkennen, en hem vragen "of hij een zware nacht achter de rug heeft" en "of ze hem naar huis moeten brengen." "Formidable" zal terug te vinden zijn op Stromaes nieuwe langspeler die later dit jaar wordt verwacht. Van Haver is bekend van eerdere hits als 'Te Quiero', 'Alors On Danse' en 'Peace or Violence'. (JD)