Stromae maakt ladderzatte videoclip

Op 24 mei circuleerden op het internet filmpjes waarin een stomdronken Stromae te zien was aan de Brusselse tramhalte Louiza. Nu blijkt dat de ‘Alors On Danse’-zanger het hele gedoe in scène zette voor de videoclip van zijn nieuwe single ‘Formidable’.

Het is geen alledaags beeld: zanger Stromae -echte naam Paul Van Haver- die straalbezopen door Brussel dwaalt om 8u ’s ochtends. Enkele fans herkenden de Brusselse hiphopartiest en legden hem dan maar vast op de gevoelige plaat. Kort daarna waren er op Youtube al filmpjes terug te vinden waarin de stomdronken 28-jarige zanger te zien was.

Op 27 mei echter werd alles duidelijk. De singer-songwriter lanceerde die dag namelijk de videoclip van zijn nieuwe single ‘Formidable’, en gebruikte daarvoor de beelden van de “ladderzatte” ochtend. Daarin zijn ook enkele politieagenten te zien die de zanger herkennen, en hem vragen “of hij een zware nacht achter de rug heeft” en “of ze hem naar huis moeten brengen.”

“Formidable” zal terug te vinden zijn op Stromaes nieuwe langspeler die later dit jaar wordt verwacht. Van Haver is bekend van eerdere hits als ‘Te Quiero’, ‘Alors On Danse’ en ‘Peace or Violence’. (JD)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content