Het tweede nummer van de 'Belgica'-soundtrack dat Soulwax heeft vrijgegeven, is getiteld 'Ti Ricordi Di Me'. Het is een samenwerking tussen Soulwax en Kenji Minogue, het rariteitenkabinet van Sarah Vandeursen (alias Conny Komen) dat bekendstaat om haar humoristische en absurde, in het West-Vlaams gezongen muziek. Hun gelegenheidscombo werd Erasmus gedoopt.

Eerder loste Soulwax al een samenwerking met The Shitz, nog zo'n gelegenheidsband, met onder meer Sarah Yu en Boris Zeebroek van The Hong Kong Dong.

'Belgica', de nieuwe film van Felix Van Groeningen over een Gentse bruine kroeg, komt op 2 maart uit in de cinema. De volledige soundtrack is te beluisteren vanaf 26 februari.

Het tweede nummer van de 'Belgica'-soundtrack dat Soulwax heeft vrijgegeven, is getiteld 'Ti Ricordi Di Me'. Het is een samenwerking tussen Soulwax en Kenji Minogue, het rariteitenkabinet van Sarah Vandeursen (alias Conny Komen) dat bekendstaat om haar humoristische en absurde, in het West-Vlaams gezongen muziek. Hun gelegenheidscombo werd Erasmus gedoopt. Eerder loste Soulwax al een samenwerking met The Shitz, nog zo'n gelegenheidsband, met onder meer Sarah Yu en Boris Zeebroek van The Hong Kong Dong.'Belgica', de nieuwe film van Felix Van Groeningen over een Gentse bruine kroeg, komt op 2 maart uit in de cinema. De volledige soundtrack is te beluisteren vanaf 26 februari.