Het trio uit Brooklyn is aan een stevige opmars bezig. Steve Jordan, drummer van Eric Clapton, ontdekte volgens NY Daily News de jongens toen ze wat speelden in Washington Square Park. Nu mogen ze ondertussen al voorprogramma's voor Guns 'N Roses en Queens of The Stone Age op hun cv noteren. De 'broekjes' openden zelfs het hoofdpodium van Coachella.

De manager van de metalband vertelde aan de NY Post dat deze jonge, zwarte muzikanten dé kans zijn voor de metalwereld, om de perceptie van het genre te herdefiniëren. Een genre dat vooral gedomineerd wordt door blanke artiesten.

Unlocking the Truth krijgt een contract voor 2 platen, met een mogelijkheid tot uitbreiding naar 6 lp's. Voor de bezorgde moeders overal ter wereld heeft de moeder van de drummer een antwoord. 'De jongens zijn alle drie goede studenten. Schoolwerk komt op de eerste plaats. Als hun huiswerk niet gedaan is, dan spelen ze niet.' Drukke tijdens voor het trio, want er zou ook een boek en een documentaire gepland zijn. (AB)

Het trio uit Brooklyn is aan een stevige opmars bezig. Steve Jordan, drummer van Eric Clapton, ontdekte volgens NY Daily News de jongens toen ze wat speelden in Washington Square Park. Nu mogen ze ondertussen al voorprogramma's voor Guns 'N Roses en Queens of The Stone Age op hun cv noteren. De 'broekjes' openden zelfs het hoofdpodium van Coachella.De manager van de metalband vertelde aan de NY Post dat deze jonge, zwarte muzikanten dé kans zijn voor de metalwereld, om de perceptie van het genre te herdefiniëren. Een genre dat vooral gedomineerd wordt door blanke artiesten.Unlocking the Truth krijgt een contract voor 2 platen, met een mogelijkheid tot uitbreiding naar 6 lp's. Voor de bezorgde moeders overal ter wereld heeft de moeder van de drummer een antwoord. 'De jongens zijn alle drie goede studenten. Schoolwerk komt op de eerste plaats. Als hun huiswerk niet gedaan is, dan spelen ze niet.' Drukke tijdens voor het trio, want er zou ook een boek en een documentaire gepland zijn. (AB)