De Bobbejaanlandattractie 'Revolution' wordt eenmalig omgevormd tot een unieke 'concertzaal'. Soldier's Heart zal midden in de attractie plaatsnemen en de nieuwe song live brengen. De gebruikelijke projectie van de attractie wordt vervangen door een speciale concertbeleving: een combinatie van adrenaline, visuals, pop-beats en de betoverende stem van frontvrouw Sylvie Kreusch.

Savage staat op de debuutplaat Night By Night die op 22 april verscheen. Samen met Maarten Devoldere stelde Kreusch vorige maand ook The Good Lie, de eerste solosingle van Warhaus, voor. (EL)

De Bobbejaanlandattractie 'Revolution' wordt eenmalig omgevormd tot een unieke 'concertzaal'. Soldier's Heart zal midden in de attractie plaatsnemen en de nieuwe song live brengen. De gebruikelijke projectie van de attractie wordt vervangen door een speciale concertbeleving: een combinatie van adrenaline, visuals, pop-beats en de betoverende stem van frontvrouw Sylvie Kreusch.Savage staat op de debuutplaat Night By Night die op 22 april verscheen. Samen met Maarten Devoldere stelde Kreusch vorige maand ook The Good Lie, de eerste solosingle van Warhaus, voor. (EL)