'De verwarrendste groep van het land', werden ze hier eerder genoemd. Een die 'tot de hedendaagse Belgische noisescene wordt gerekend maar Auto-Tune gebruikt en Queen covert', en die klinkt 'als Kanye West, Jane's Addiction, Zombie National en Raketkanon die botsen op een kruispunt in Absurdistan'.

Een ding is zeker: dit Gentse rariteitenkabinet behoort tot het spannendste wat u dezer dagen op een podium kunt zien. Dat bleek al uit hun concerten op Linkerwoofer in Antwerpen en het Absolutely Free Festival in Genk.

Zelfs tot in Zuid-Afrika horen ze het donderen, want Shht mag er deze week aantreden op het gerenommeerde Oppikoppi-festival, in Northam. U hoeft niks van hun uitje te missen: donderdag palmt de groep een dag lang de Instagrampagina van Knack Focus in, en nemen ze u via een story mee voor, achter, naast en op het podium van Oppikoppi.

'De verwarrendste groep van het land', werden ze hier eerder genoemd. Een die 'tot de hedendaagse Belgische noisescene wordt gerekend maar Auto-Tune gebruikt en Queen covert', en die klinkt 'als Kanye West, Jane's Addiction, Zombie National en Raketkanon die botsen op een kruispunt in Absurdistan'. Een ding is zeker: dit Gentse rariteitenkabinet behoort tot het spannendste wat u dezer dagen op een podium kunt zien. Dat bleek al uit hun concerten op Linkerwoofer in Antwerpen en het Absolutely Free Festival in Genk. Zelfs tot in Zuid-Afrika horen ze het donderen, want Shht mag er deze week aantreden op het gerenommeerde Oppikoppi-festival, in Northam. U hoeft niks van hun uitje te missen: donderdag palmt de groep een dag lang de Instagrampagina van Knack Focus in, en nemen ze u via een story mee voor, achter, naast en op het podium van Oppikoppi.