De eer om de line-up van het festival samen te stellen is dit jaar weggelegd voor Savages. De band treedt zo in de voetsporen van Millionaire, Liars, Dälek, Deerhoof, SUUNS, Beak>, James Holden en Viet Cong (nu Preoccupations).

In 2013 brachten Jehnny Beth en co. hun debuutalbum Silence Yourself uit. Begin dit jaar verscheen opvolger Adore Life, die in maart jongstleden voorgesteld werd tijdens een uitverkocht concert in de Botanique.

Het programma van Sonic City zal bestaan uit zestien groepen die gedurende twee dagen op één podium verschijnen. Welke bands naast Savages het podium van De Kreun zullen betreden, wordt binnen enkele weken bekendgemaakt op de website van het festival.

Sonic City vindt plaats op 12 en 13 november in De Kreun. Weekendtickets kosten 51 of 54 euro. Een beperkte oplage Early Birdtickets zijn te koop aan 44 of 47 euro. Alle info: www.soniccity.be of via de Facebookpagina en het Facebookevenement. (EL)

De eer om de line-up van het festival samen te stellen is dit jaar weggelegd voor Savages. De band treedt zo in de voetsporen van Millionaire, Liars, Dälek, Deerhoof, SUUNS, Beak>, James Holden en Viet Cong (nu Preoccupations). In 2013 brachten Jehnny Beth en co. hun debuutalbum Silence Yourself uit. Begin dit jaar verscheen opvolger Adore Life, die in maart jongstleden voorgesteld werd tijdens een uitverkocht concert in de Botanique.Het programma van Sonic City zal bestaan uit zestien groepen die gedurende twee dagen op één podium verschijnen. Welke bands naast Savages het podium van De Kreun zullen betreden, wordt binnen enkele weken bekendgemaakt op de website van het festival.Sonic City vindt plaats op 12 en 13 november in De Kreun. Weekendtickets kosten 51 of 54 euro. Een beperkte oplage Early Birdtickets zijn te koop aan 44 of 47 euro. Alle info: www.soniccity.be of via de Facebookpagina en het Facebookevenement. (EL)