De band had voor de coronalockdown al delen opgenomen in Los Angeles en Londen, maar het nummer is afgemixt 'in thuisquarantaine', laten de Stones weten in een persbericht. Volgens Jagger past 'Living in a Ghost Town' goed 'bij de tijd waarin we momenteel leven'. De single is alleen te downloaden en te streamen, en is vergezeld van een video.

Tijdens het voorbije weekend vormden de Stones, die elk vanuit hun geïsoleerde lokatie musiceerden, nog een hoogtepunt van het One World: Together at Home concert.Ze bracht toen 'You Can't Always Get What You Want'.

De band had voor de coronalockdown al delen opgenomen in Los Angeles en Londen, maar het nummer is afgemixt 'in thuisquarantaine', laten de Stones weten in een persbericht. Volgens Jagger past 'Living in a Ghost Town' goed 'bij de tijd waarin we momenteel leven'. De single is alleen te downloaden en te streamen, en is vergezeld van een video.Tijdens het voorbije weekend vormden de Stones, die elk vanuit hun geïsoleerde lokatie musiceerden, nog een hoogtepunt van het One World: Together at Home concert.Ze bracht toen 'You Can't Always Get What You Want'.