Rolling Stones brengen single uit: ‘Living in a Ghost Town’ (video)

Mick Jagger © belga

De wereld heeft er acht jaar op moeten wachten, maar de Rolling Stones hebben weer een single uitgebracht. Het nummer heet ‘Living in a Ghost Town’ en het is geschreven door de Stonesveteranen Mick Jagger en Keith Richards, allebei 76 jaar.

De band had voor de coronalockdown al delen opgenomen in Los Angeles en Londen, maar het nummer is afgemixt ‘in thuisquarantaine’, laten de Stones weten in een persbericht. Volgens Jagger past ‘Living in a Ghost Town’ goed ‘bij de tijd waarin we momenteel leven’. De single is alleen te downloaden en te streamen, en is vergezeld van een video.

https://www.youtube.com/user/TheRollingStonesVEVO1.0YouTubevideohttps://www.youtube.com/https://i.ytimg.com/vi/LNNPNweSbp8/hqdefault.jpgTheRollingStonesVEVOThe Rolling Stones – Living In A Ghost Town (Official Video)480270

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
360480

Tijdens het voorbije weekend vormden de Stones, die elk vanuit hun geïsoleerde lokatie musiceerden, nog een hoogtepunt van het One World: Together at Home concert.Ze bracht toen ‘You Can’t Always Get What You Want’.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content