De kortfilm werd geregisseerd door frontman Charlie Fink en dient ter promotie van het nieuwe album van Noah And The Whale. In de videoclip van 'There Wille Come A Time', die ook als trailer voor de film dient, wordt het concept van het verhaal uitgelegd. Fink creëerde een wereld waarin adolescenten beschouwd worden als schadelijke wezens voor de maatschappij. Ze worden verbannen naar het eiland 'Teenland' en worden opgesloten in een soort van gevangenis.

De kortfilm zal in zijn geheel verschijnen rond de releasedatum van 'Heart Of Nowhere', het vierde album van Noah And The Whale. De band heeft ook een tournee gepland die Groot-Brittanië, Denemarken, Zweden en Noorwegen zal aandoen. (CS)

De kortfilm werd geregisseerd door frontman Charlie Fink en dient ter promotie van het nieuwe album van Noah And The Whale. In de videoclip van 'There Wille Come A Time', die ook als trailer voor de film dient, wordt het concept van het verhaal uitgelegd. Fink creëerde een wereld waarin adolescenten beschouwd worden als schadelijke wezens voor de maatschappij. Ze worden verbannen naar het eiland 'Teenland' en worden opgesloten in een soort van gevangenis. De kortfilm zal in zijn geheel verschijnen rond de releasedatum van 'Heart Of Nowhere', het vierde album van Noah And The Whale. De band heeft ook een tournee gepland die Groot-Brittanië, Denemarken, Zweden en Noorwegen zal aandoen. (CS)