Trent Reznor, zanger en gitarist van Nine Inch Nails, viel onlangs in de prijzen met zijn soundtrack voor de film The Social Network. Hij won zowel een Oscar als een Golden Globe voor 'Best Original Score'. Ondertussen werkt de rocker aan een nieuwe soundtrack. Timur Bekmamtov en Tim Burton vroegen hem de muziek voor hun nieuwste film 'Abraham Lincoln: Vampire Hunter' te schrijven. Daarnaast kan Reznor zijn acteertalent testen met een kleine rol in de film.

Sinds 2010 heeft hij ook een band met zijn vrouw Mariqueen Maandig, die daarvoor ook al zong bij 'West Indian Girl'. 'How To Destroy Angels' brengt in de herfst normaal gezien hun tweede ep uit. De opnames zijn achter de rug, maar het album moet deze zomer nog gemixt worden.

En hoe zit het dan met Nine Inch Nails? In 2009 kondigde Reznor nog aan dat Nine Inch Nails even niet meer zou optreden. Daar komt weldra verandering in, want de band duikt binnenkort de studio terug in om nieuw materiaal op te nemen.

Bekijk hieronder de eerste single uit de vorige ep van How To Destroy Angels.

Astrid Snoeys

Trent Reznor, zanger en gitarist van Nine Inch Nails, viel onlangs in de prijzen met zijn soundtrack voor de film The Social Network. Hij won zowel een Oscar als een Golden Globe voor 'Best Original Score'. Ondertussen werkt de rocker aan een nieuwe soundtrack. Timur Bekmamtov en Tim Burton vroegen hem de muziek voor hun nieuwste film 'Abraham Lincoln: Vampire Hunter' te schrijven. Daarnaast kan Reznor zijn acteertalent testen met een kleine rol in de film.Sinds 2010 heeft hij ook een band met zijn vrouw Mariqueen Maandig, die daarvoor ook al zong bij 'West Indian Girl'. 'How To Destroy Angels' brengt in de herfst normaal gezien hun tweede ep uit. De opnames zijn achter de rug, maar het album moet deze zomer nog gemixt worden.En hoe zit het dan met Nine Inch Nails? In 2009 kondigde Reznor nog aan dat Nine Inch Nails even niet meer zou optreden. Daar komt weldra verandering in, want de band duikt binnenkort de studio terug in om nieuw materiaal op te nemen. Bekijk hieronder de eerste single uit de vorige ep van How To Destroy Angels.Astrid Snoeys