Nine Inch Nails weldra terug in de studio

Een Oscar én een Golden Globe, een nieuwe plaat met zijn band How To Destroy Angels, binnenkort de studio in met Nine Inch Nails én een nieuwe soundtrack. Het gaat Trent Reznor, frontman van Nine Inch Nails, voor de wind.

Trent Reznor, zanger en gitarist van Nine Inch Nails, viel onlangs in de prijzen met zijn soundtrack voor de film The Social Network. Hij won zowel een Oscar als een Golden Globe voor ‘Best Original Score’. Ondertussen werkt de rocker aan een nieuwe soundtrack. Timur Bekmamtov en Tim Burton vroegen hem de muziek voor hun nieuwste film ‘Abraham Lincoln: Vampire Hunter’ te schrijven. Daarnaast kan Reznor zijn acteertalent testen met een kleine rol in de film.


Sinds 2010 heeft hij ook een band met zijn vrouw Mariqueen Maandig, die daarvoor ook al zong bij ‘West Indian Girl’. ‘How To Destroy Angels’ brengt in de herfst normaal gezien hun tweede ep uit. De opnames zijn achter de rug, maar het album moet deze zomer nog gemixt worden.


En hoe zit het dan met Nine Inch Nails? In 2009 kondigde Reznor nog aan dat Nine Inch Nails even niet meer zou optreden. Daar komt weldra verandering in, want de band duikt binnenkort de studio terug in om nieuw materiaal op te nemen.


Bekijk hieronder de eerste single uit de vorige ep van How To Destroy Angels.


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Astrid Snoeys

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content