Jubelt ende juicht, want Alex Turner en kompanen zorgen ervoor dat de zomer nog net dat beetje heter wordt. De Britse band, die in september met een nieuwe plaat getiteld 'AM' op de proppen komt, lanceerde exact een maand geleden 'Do I Wanna Know' en verrast nu met de B-side van die single.

'2013' heeft een bijna-psychedelische vibe die perfect past bij de zwoele, bijna troebele temperaturen die ons land momenteel teisteren. Let u vooral op de break, zowat anderhalve minuut ver in de song en vergewis u dat we wel degelijk 2013 en niet 1969 zijn.

Aangezien '2013' niet op het vijfde studioalbum van de band gebrand zal worden stellen we voor dat u zich vandaag aan uw verplichtingen onttrekt met een icepack op uw onderbuik en onderstaande song op repeat. (KS)

Jubelt ende juicht, want Alex Turner en kompanen zorgen ervoor dat de zomer nog net dat beetje heter wordt. De Britse band, die in september met een nieuwe plaat getiteld 'AM' op de proppen komt, lanceerde exact een maand geleden 'Do I Wanna Know' en verrast nu met de B-side van die single. '2013' heeft een bijna-psychedelische vibe die perfect past bij de zwoele, bijna troebele temperaturen die ons land momenteel teisteren. Let u vooral op de break, zowat anderhalve minuut ver in de song en vergewis u dat we wel degelijk 2013 en niet 1969 zijn. Aangezien '2013' niet op het vijfde studioalbum van de band gebrand zal worden stellen we voor dat u zich vandaag aan uw verplichtingen onttrekt met een icepack op uw onderbuik en onderstaande song op repeat. (KS)