Meer dan drie jaar was het windstil rond de psychedelische rockers uit Australië, maar met hun voorsmaakje uit de langverwachte opvolger van 'Lonerism' is het weer van dattum: rake psychedelica met een aanstekelijke electronische onderlaag, vocoder-vocals en gitaren die halfweg de trip de bovenhand nemen. 'Let it happen' bekoort en smaak naar (veel) meer.

Het nummer downloaden kan via de website van de band.

Een releasedatum voor het album werd voorlopig niet bekendgemaakt. Ook data voor eventuele concerten in onze contreien werden nog niet gecommuniceerd, maar gezien zanger-gitarist Kevin Park en zijn makkers in augustus op de affiche staan van Lowlands en Rock en Seine (vlakbij Parijs), kan een passage op Pukkelpop niet ontbreken. (DB)

Meer dan drie jaar was het windstil rond de psychedelische rockers uit Australië, maar met hun voorsmaakje uit de langverwachte opvolger van 'Lonerism' is het weer van dattum: rake psychedelica met een aanstekelijke electronische onderlaag, vocoder-vocals en gitaren die halfweg de trip de bovenhand nemen. 'Let it happen' bekoort en smaak naar (veel) meer. Het nummer downloaden kan via de website van de band. Een releasedatum voor het album werd voorlopig niet bekendgemaakt. Ook data voor eventuele concerten in onze contreien werden nog niet gecommuniceerd, maar gezien zanger-gitarist Kevin Park en zijn makkers in augustus op de affiche staan van Lowlands en Rock en Seine (vlakbij Parijs), kan een passage op Pukkelpop niet ontbreken. (DB)